Παρέχετε τα αντιδραστήρια Nanoparticle και την τεχνολογία κλίσης 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυνδετικός εκδότης ΓΟΜΦΩΝ

Το δισοξικό άλας γλυκόλης διεθυλενίου με το CAS no.628-68-2 του συνδετικού εκδότη ΓΌΜΦΩΝ είναι Applicated στη ιατρική έρευνα

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Borenpharm Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Εξετάσαμε τα 2,4,5 τριμεθυλικός-2,5-δίυδρο στη δοκιμή μας και τα αποτελέσματα φαίνονται καλά. Παρήγαγε την αναμενόμενη απάντηση πίεσης στα ποντίκια μας.

—— Kevin

Το δισοξικό άλας γλυκόλης διεθυλενίου με το CAS no.628-68-2 του συνδετικού εκδότη ΓΌΜΦΩΝ είναι Applicated στη ιατρική έρευνα

large.img.alt
small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Το δισοξικό άλας γλυκόλης διεθυλενίου με το CAS no.628-68-2 του συνδετικού εκδότη ΓΌΜΦΩΝ είναι Applicated στη ιατρική έρευνα Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Wuhan
Μάρκα: Boren Pharm
Πιστοποίηση: www.borenpharm.com
Αριθμό μοντέλου: BK02427

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1G
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1g 5g 10g 25g 50g
Χρόνος παράδοσης: δύο εβδομάδες
Όροι πληρωμής: Τράπεζα στην τράπεζα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS#: 1383658-09-0 M.F.: C8H14O5
M.W.: 190.19 Εμφάνιση: Διαφανές και ελεύθερο υγρό πετρελαίου
Καθαρότητας: 95% λ. Αποθήκευση: -20℃ για το μακροπρόθεσμο, κρατήστε δροσερός και ξηρός
Υψηλό φως:

χημική ουσία γόμφων

,

πολυαιθυλένιο γόμφων

Διοξική διαιθυλενογλυκόλη Με το CAS Νο.72713-23-6 του PEG συνδέτη εφαρμόζεται στην ιατρική έρευνα

Είδος#:. BK02427
CAS #: 628-68-2
MF: C8H14O5
MW: 190.19
Πλούσια: > 95%
Αποθήκευση: -20 ℃ για το μακροπρόθεσμο
Εμφάνιση: Υγρό

Εισαγωγή:

Διοξική διαιθυλενογλυκόλη Με το CAS NO.628-68-2 είναι ένα αντιδραστικό αντιδραστήριο με εκτεταμένο διαχωριστικό βραχίονα. Αυτό το αντιδραστήριο είναι διαλυτό σε οργανικούς διαλύτες όπως DMSO ή DMF. Αφού διαλύεται σε οργανικό διαλύτη, το αντιδραστήριο αραιώνεται περαιτέρω σε υδατικό ρυθμιστικό διάλυμα που δεν περιέχει αμίνη. Οι εστέρες NHS αντιδρούν αποτελεσματικά με πρωτοταγείς αμινομάδες (-ΝΗ2) σε ρυθμιστικά ρΗ 7-9 για να σχηματίσουν σταθερούς αμιδικούς δεσμούς. Επειδή αντισώματα και άλλες πρωτεΐνες γενικά περιέχουν πολλαπλά υπολείμματα λυσίνης (Κ) επιπροσθέτως του Ν-τελικού άκρου εκάστου πολυπεπτιδίου, αυτά έχουν πολλαπλές πρωτοταγείς αμίνες διαθέσιμες ως στόχοι για επισήμανση με αντιδραστήρια PEG ενεργοποιημένα με NHS.

Σημαντικές πληροφορίες προϊόντος:

Διοξική διαιθυλενογλυκόλη Με το CAS NO.628-68-2 είναι ευαίσθητο στην υγρασία. Φυλάσσετε το φιαλίδιο του αντιδραστηρίου στους -20 ° C με ξηραντικό. Για να αποφύγετε τη συμπύκνωση υγρασίας στο προϊόν, ισορροπήστε το φιαλίδιο σε θερμοκρασία δωματίου πριν ανοίξετε.

Διαλύστε το NHS-PEG-linker αμέσως πριν τη χρήση. Το τμήμα NHS-εστέρος εύκολα υδρολύεται και καθίσταται μη δραστικό. συνεπώς, ζυγίστε και διαλύστε μόνο μια μικρή ποσότητα του αντιδραστηρίου κάθε φορά και μην προετοιμάζετε αποθέματα διαλύματα για αποθήκευση. Απορρίψτε οποιοδήποτε μη χρησιμοποιημένο ανασυσταθέν αντιδραστήριο.

• Αποφύγετε τα ρυθμιστικά που περιέχουν πρωτοταγείς αμίνες (π.χ. Tris ή γλυκίνη), καθώς αυτές ανταγωνίζονται την προβλεπόμενη αντίδραση. Εάν είναι απαραίτητο, διαλύστε ή με άλλο τρόπο αφαιρέστε το δείγμα πρωτεΐνης σε ένα ρυθμιστικό διάλυμα χωρίς αμίνες, όπως ρυθμισμένο με φωσφορικό αλατούχο διάλυμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Borenpharm Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cathy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς